7/7 bereikbaar bij stormschade – 0474/42.93.25

WEBSHOP

Welkom op de webshop van Boomexpert. Bestel hier uw houtsnippers, schors en brandhout aan de beste prijzen. Bij onze werken ontstaan er verschillende zijstromen van producten. Al onze snippers, houtchips en brandhout zijn lokaal en duurzaam geproduceerd. Deze kunnen afgehaald of geleverd worden.
Daarnaast bieden wij ook exclusieve olijfbomen aan en materialen voor boomonderhoud.
Leveringskosten zijn afhankelijk de afstand en verschijnen automatisch bij het invullen van een order. Afhalen is steeds mogelijk na afspraak (ook op zaterdag).
Klik op één van de onderstaande producten voor meer informatie.

Heeft u nog bijkomende vragen omtrent de materialen en/of levering? Bekijk zeker onze veelgestelde vragen onderaan de pagina.

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe leveren jullie de producten?

Houtsnippers, schors en brandhout worden steeds losgestort geleverd. Dit gebeurt met een aanhangwagen (1 tot 6 m³) of met een vrachtwagen ( 7 tot 22 m³).
De losplaats dient verhard te zijn en voldoende ruimte bieden om te manoeuvreren. Indien er op onverhard terrein moet geleverd worden contacteert u ons best op voorhand.
Als de materialen worden gelost op een grindverharding raden wij u een doek of zeil te voorzien om op te storten.
Andere materialen worden geleverd met een bestelwagen.
Daarnaast bieden wij voor al onze producten een plaatsingsservice aan. Onze medewerkers kunnen het brandhout stapelen, alsook snippers en schors openvoeren.

Hoe snel worden de producten geleverd?

Wij proberen steeds binnen de week de levering te voorzien. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij telefonisch contact op om een levermoment af te spreken.
Dit kan ook op zaterdag!

Kan ik alle producten afhalen?

Omwille van logistieke redenen kan Pinus sylvestris en Pinus maritima enkel geleverd worden. Alle andere producten zijn wel af te halen aan onze loods na telefonisch contact op 0474/42.93.25. Afhaling is elke weekdag en op zaterdag mogelijk.

Hoe kan er betaald worden?

Betaling gebeurt bij levering en kan cash, met een bankapp of overschrijving.

Wat zijn de transportkosten?

De transportkosten worden automatisch berekend bij het bestelproces. U kan deze zonder aankoopverplichting bekijken door op de knop ‘levering op mijn locatie’ te klikken en uw postcode in te vullen. Langs de linkerzijde verschijnt de prijs bij ‘Levering’. U kan verschillende items combineren voor dezelfde transportkost.
Bij afhaling worden natuurlijk geen extra kosten in rekening gebracht.

Wat houdt de plaatsingsservice in?

Bij Boomexpert geloven we een all-in service voor onze klanten. Geen tijd om hout te stapelen of geen zin om schors open te voeren? Reken op onze bekwame medewerkers om dit voor u te doen.
Volgende producten hebben een plaatsingsservice:
– Houtsnippers, houtchips en schors
– Brandhout
– Olijfbomen
Graag een vrijblijvende prijsinschatting? Contacteer ons via het contactformulier

Wat is het verschil tussen droog en nat brandhout?

Droog brandhout kan men onmiddellijk stoken, waarbij nat brandhout nog enkele maanden dient te drogen. Als het hout nat is, krijgt men een onvolledige verbranding en aanslag in de kachelpijp. Als u het hout niet direct nodig heeft is het voordeliger om nat hout aan te kopen. U stockeert dit best in open lucht of op een plaats met veel tocht.

 

Wenst u meer info over het brandhout en houtsnippers?

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons