Welkom op onze vernieuwde website!

Machinepark

Goed gereedschap is het halve werk

De passie van Boomexpert zet zich verder in een uitgebreid en modern machinepark. De machines worden aangepast aan elk karwei, groot of klein, zodat we steeds de meest efficiënte oplossing kunnen bieden. Bij de aankoop van nieuwe machines kiezen we steevast voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hakselaars

Wij beschikken over 5 versnipperaars, van een compacte machine die door een deuropening gaat tot een zware uitvoering waarmee we takken en bomen tot 30 cm diameter kunnen hakselen.
Voor moeilijk begaanbare terreinen hebben we een hakselaar op rupsen. Door de lage bodemdruk kan deze machine ingezet worden op natte of oneffen terreinen, zonder beschadiging van de ondergrond.

Stronkenfrees

Krachtige en compacte machine die slechts 1m doorgang nodig heeft. Dankzij de rupsuitvoering kan deze zonder schade over gazons rijden. De wortels worden ter plaatse vermalen in de grond, waarna er opnieuw kan geplant of gezaaid worden.
Ook geschikt voor het verwijderen van bamboe!

Hoogtewerker

Onze Teupen spinhoogtewerker heeft een werkhoogte van 21m en een zijdelings bereik van 12m. Door de compacte afmetingen kan deze machine op moeilijk bereikbare plaatsen worden ingezet.

Klepelmaaier

Zware bosklepelmaaier die probleemloos begroeiing en takken klepelt tot diameter 10 cm. De vegetatie wordt fijngemalen tot vlak boven de grond. Ideaal voor het efficiënt opruimen van verwilderde terreinen en verruigde weides.

Rupskraan met grijper

Rupskraan 4 ton uitgerust met aangepaste grijper om optimaal stammen en takken te hanteren

Containersystemen op tractor en vrachtwagen

Containersystemen op tractor en vrachtwagen geschikt voor het plaatsen en transport van containers op elke locatie en ondergrond. New Holland tractor met containersysteem, laadvermogen: 17 ton. Iveco vrachtwagen met containersystemen, laadvermogen: 11 ton.

Houtklievers

3 professionele klievers voor het klieven van stammen tot haardhout. Voor de doe-het-zelver bieden wij ook een kliefmachine aan in verhuur.

Tractor met bosklem en frontlader

Uitermate geschikt voor het afvoeren van stamhout en takken op de werkplaats. Dankzij de compacte afmetingen is een doorgang van 2 m voldoende.