Welkom op onze vernieuwde website!

Machinepark

Goed gereedschap is het halve werk

De passie van Boomexpert zet zich verder in een uitgebreid en modern machinepark. De machines worden aangepast aan elk karwei, groot of klein, zodat we steeds de meest efficiënte oplossing kunnen bieden. Bij de aankoop van nieuwe machines kiezen we steevast voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hakselaars

Wij beschikken over 4 versnipperaars, van een compacte machine die door een deuropening gaat tot een zware uitvoering waarmee we takken tot 28 cm diameter kunnen hakselen.

Stronkenfrees

Krachtige en compacte machine die slechts 1m doorgang nodig heeft. Dankzij de rupsuitvoering kan deze zonder schade over gazons rijden.

Hoogtewerker

Onze Teupen spinhoogtewerker heeft een werkhoogte van 21m en een zijdelings bereik van 12m. Door de compacte afmetingen kan deze machine om moeilijk bereikbare plaatsen worden ingezet.

Klepelmaaier

Zware bosklepelmaaier die probleemloos begroeiing en takken klepelt tot diameter 10 cm. Ideaal voor het opruimen van verwilderde terreinen.

Rupskraan met grijper

Rupskraan 4 ton uitgerust met aangepaste grijper om optimaal stammen en takken te hanteren

Containersystemen op tractor en vrachtwagen

Containersystemen op tractor en vrachtwagen geschikt voor het plaatsen en transport van containers op elke locatie en ondergrond. New Holland tractor met containersysteem, laadvermogen: 17 ton. Iveco vrachtwagen met containersystemen, laadvermogen: 11 ton.

Klievers

2 professionele klievers voor het klieven van stammen tot haardhout.

 

Tractor met frontlader

Uitermate geschikt voor het afvoeren van stamhout en takken op de werkplaats.