jens_meuleman_profiel

Boomexpert werd opgericht in 2008 door Jens Meuleman, onze 10e verjaardag is dus niet meer zo ver weg. Onze uitvalsbasis is gelegen te Zwalm in de Vlaamse Ardennen.

Als bedrijf willen wij de beste oplossing bieden om aan de wensen van onze klant te voldoen. Onze werken worden steeds professioneel, vlot en efficiënt uitgevoerd om zo het beste resultaat te verwezenlijken. Jens heeft als zaakvoeder altijd de verantwoordelijkheid over elk project in uitvoering.

Vandaag de dag kunnen we u een antwoord en oplossing bieden aan zowat elke vraag omtrent uw bomen. Al onze medewerkers beschikken over een uitvoerige ervaring en kennis. Ze worden regelmatig bijgeschoold om de kennis van nieuwe technieken en inzichten te verwerven. Dankzij onze constante opleidingen zijn we tevens erkend als bosexploitant en boomtechnisch adviseur.

We zijn uitgerust met professioneel materiaal en beschikken over een uitgebreid machinepark. Hierdoor kunnen we alles zelf in eigen beheer uitvoeren waarmee we onze klanten snel efficiënt kunnen helpen.

Al deze onderdelen dragen dan ook bij tot een goede, correcte en veilige uitvoering van elke opdracht bij de particulier of onderneming.

4637

AFGEWERKTE PROJECTEN

86287

KILO’s HOUTSNIPPERS

9632

GEVELDE BOMEN

3415

TASJES KOFFIE

materiaal
materiaal_kraan_tractor_jens_meuleman_boomexpert
materiaal_frezen_jens_meuleman_boomexpert

Elke dag opnieuw gaan we met de beste zorgen aan de slag voor uw projecten!